Buurtrestaurant Daalhof

Binnen woonzorgcentrum Daalhof, onderdeel van Mosae Zorggroep en gelegen aan de Herculeshof 22 te Maastricht, ligt ons buurtrestaurant. In dit buurtrestaurant bieden wij iedere werkdag om 12.00 uur een dagmenu aan. Het restaurant is er niet alleen voor het nuttigen van maaltijden, maar u bent er ook even uit en kunt gezellig een praatje maken met de andere gasten.

Dagmenu

Het dagmenu bestaat afhankelijk van uw keuze uit soep, hoofdgerecht en nagerecht. Speciale dieetwensen (natriumarm, etc.) of gemalen vormen geen enkel probleem. Wij proberen zo veel mogelijk variatie in de maaltijden aan te brengen waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen. De maaltijden worden met zorg bereid en aan tafel geserveerd. Kortom u wordt op uw wenken bediend.

Benieuwd wat er deze week op het menu staat? Klik hiernaast om te kijken.

Maaltijdservice

Ook biedt buurtrestaurant Daalhof maaltijdservice aan. Indien u niet in het buurtrestaurant wilt of kunt komen eten en/of in het weekend wilt genieten van een maaltijd zonder de rompslomp van boodschappen doen, koken, afwassen, kunt u hiervan gebruik maken. U kunt kiezen uit diverse hoofdgerechten eventueel aangevuld met soep en/of nagerecht. Deze koelverse maaltijden zijn verpakt in een één-persoonsverpakking en kunnen gemakkelijk in oven en/of magnetron opgewarmd worden.

Voor meer info kunt u contact opnemen met het buurtrestaurant.

Kortingsregeling maaltijdvoorziening Maastricht

Tevens zijn wij opgenomen als maaltijdverstrekker binnen de gemeente Maastricht. Dit betekent dat wij, indien u recht heeft op korting inzake de "Kortingsregeling maaltijdvoorziening gemeente Maastricht", dit meteen verrekenen en u dus een lager bedrag voor uw hoofdgerecht betaalt. U heeft dus verder geen omkijken hierna, wij regelen de verdere financiële afhandeling van deze kortingsregeling met de gemeente.

Wilt u meer info of weten u recht heeft op de 'Kortingsregeling maaltijdvoorziening Maastricht'? Neem dan contact op met het GemeenteLoket van de gemeente Maastricht (Mosae Forum 10, 6211 DW Maastricht - tel: 14 043).

Betaling

U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur met het aantal genuttigde maaltijden inclusief de data waarop u in het buurtrestaurant bent geweest. Betaling vindt maandelijks achteraf plaats door middel van een automatische incasso van uw bankrekening.

Geinteresseerd?

Kom gewoon een keer proeven! Wij verzoeken u wel vriendelijk om u even aan te melden, zodat wij op de hoogte zijn van uw komst en de tafel netjes voor u gedekt hebben.

Indien u daarna wilt blijven komen, kunt u het inschrijfformulier invullen en aangeven op welke dagen u komt. Uiteraard kan het altijd gebeuren dat u verhinderd of ziek bent. Tot 11.00 uur kunt u zich op de betreffende dag afmelden zonder financiële gevolgen.

Contact

Op werkdagen is het buurtrestaurant bereikbaar via 043-3549511 (van ca. 10.30 - 14.00 u) of via Uw Slager Keldermann.

Uw Slager Keldermann

Wijenweg 183
6446AL Brunssum
0455212497
0455212255

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit