Geen zin of tijd om te koken? Uiteraard heeft Uw Slager Keldermann diverse kant en klare onderdelen voor een lekker maaltijd vers gegaard voor u klaar liggen. Wat dacht u van onze beroemde Oma's gehaktballen (ook lekker op de boterham!), lasagne, zuurvlees, bami en nog veel meer. Dus kom snel eens kijken.

Maar wij kunnen u nog meer bieden: ambachtelijk bereide koelverse maaltijden in éénpersoonsverpakkingen. En of u nog druk bent met uw gezin of werken waardoor u nauwelijks tijd heeft om een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel te zetten of het lastig voor u is om te koken vanwege leeftijd en/of u hulpbehoevend bent. Ons aanbod is geschikt voor jong tot oud!

Over ons

Meer dan 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het maken van koelverse (dus geen diepvries!) kant en klaar maaltijden. Wat begon met het leveren van gegaard vlees als service aan een van de instellingen waaraan wij in eerste instantie alleen vers vlees en vleeswaren leverde, groeide uit tot het leveren van volledig bereide maaltijden aan diverse instellingen. Inmiddels is dit uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf (Keldermann kookt) met échte koks waar wekelijks zo'n 5.000 maaltijden met zorg en aandacht worden bereid en ingepakt door een gedreven team. Tot onze klanten behoren diverse (grote) zorginstellingen en CMWW Brunssum-Onderbanken (Tafeltje dekje).

Maaltijden

Assortiment
Wij bieden wekelijks een gevarieerd assortiment van gerechten aan waarbij zowel internationale gerechten als streekgerechten zoals zuurvlees etc. vertegenwoordigd zijn en van "Hollandse pot" via de Oosterse keuken naar de Italiaanse keuken en meer.

Door het gebruik van streng geselecteerde kwalitatieve en verse ingrediënten en de ambachtelijke bereiding zorgen ervoor dat vitaminen en smaak behouden blijven. De voedingsschijf van vijf vormt de basis voor onze maaltijden en nieuwe maaltijden, zodat gezond leven met onze maaltijden eenvoudig te realiseren is. Ook kunnen onze maaltijden uitgebreid worden met onze heerlijke zelfgemaakte soep. Ook een nagerecht behoort tot de mogelijkheid.

Uiteraard zijn deze maaltijden ook via de winkel verkrijgbaar.

Seizoenen
De maaltijden worden aan het seizoen aangepast met o.a. salades in de zomer en stamppotten en maaltijdsoepen in de winter. Dit betekent dat er 4 verschillende periodes zijn van 13 weken met verschillende gerechten waarbij enkele 'hardlopers' in elke cyclus zitten.

Dieetwensen
Natuurlijk zijn de maaltijden ook verkrijgbaar in speciale (dieet-) wensen:

  • natriumarm
  • vetarm
  • vegetarisch
  • extra groot
  • gemalen
  • fijngemalen

Bereiding
Beschikt u over een magnetron of oven? Dan is de bereiding van onze maaltijden heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u genieten van onze smaakvolle maaltijd!

Maaltijdbezorging

Woont u in Brunssum? Dan kunt u deze maaltijden zelfs aan huis bezorgd krijgen (warm of koud) via Tafeltje dekje van CMWW Brunssum-Onderbanken.
Neem voor meer informatie contact op met CMWW ouderenwerk (088-4552545, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur).

Interesse?

Voor meer info over onze smaakvolle maaltijden kunt u altijd contact met ons opnemen: telefonisch (045-5212497), via het contactformulier of gewoon even langskomen in onze winkel. Daar kunt u tevens een bestelformulier voor de maaltijden vragen. Uiteraard kunt u ons ook hiervoor mailen.

Uw Slager Keldermann

Wijenweg 183
6446AL Brunssum
0455212497
0455212255

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit