Partycatering

Iets te vieren en geen zin om zelf te zorgen voor het eten? Bij ons bent u aan het goede adres voor party catering, ook voor bedrijven.Door de combinatie van slagerij en traiteur en jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige kennis en kunde om ervoor te zorgen dat uw buffet het stralende middelpunt van uw feest wordt.


Hiernaast ziet u onze folder met heerlijke buffetten en hapjes. In deze folder hebben wij een aantal suggesties opgenomen. Uiteraard kan elk van deze buffetsuggesties aangepast worden naar uw smaak en specifieke persoonlijke wensen en eventueel verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een heerlijk dessertbuffet. 

Natuurlijk kunt u ook voor een diner kiezen i.p.v. een buffet. In overleg met u wordt een heerlijk 3- of 4 gangenmenu opgesteld welke door ons met de grootste zorg en aandacht bereid wordt en bij u thuis geserveerd wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Bedrijfscatering

Ook voor bedrijven is Uw Slager Keldermann het juiste adres.

Lunch
Een feestelijke lunch aan stijlvol gedekte tafels of wilt u een meer informele invulling waarbij de lunchgerechten in buffetvorm gepresenteerd worden. Van eenvoudige pistolets tot luxe belegde broodjes eventueel aangevuld met een smakelijk kopje soep. Of wat denkt u van heerlijke saucijzenbroodjes of een pasteitje met kippenragout. Uiteraard allemaal uit eigen keuken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij verzorgen ook borden en bestek indien gewenst.

 

Bedrijfsfeest/receptie
Uw Slager Keldermann verzorgt graag uw koude of warme lunch (of beiden natuurlijk), receptie (met of zonder bediening) of diner/(lopend)buffet. Het is zelfs mogelijk om ons het volledige feest of evenement te laten regelen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Neem contact met ons op en wij zorgen, geheel vrijblijvend, voor een passende offerte.

Uw Slager Keldermann

Wijenweg 183
6446AL Brunssum
0455212497
0455212255

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit