Uw Slager Keldermann

U weet dat als vee goed verzorgd is ook een hogere kwaliteit vlees aflevert. Daarom hechten wij veel waarde aan dierenwelzijn.

Zo is ons varkensvlees afkomstig van PQA (Porcs Qualité Ardenne,www.pqa.be) waar varkens lekker in de buitenlucht leven i.p.v. nauw bemeten hokjes, is ons kippenvlees afkomstig van Boerderijkip (www.boerderij-kip.nl) en werken we met 'Keurig' rundvlees. Het kwaliteitslabel 'Keurig' is streng gekeurd Ardens witblauw rundvlees van topkwaliteit, met aandacht voor voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid. Een bijzonder smaak, volle vleessoort met een fijne structuur. De dieren hebben veel leefruimte en worden groot gebracht zonder onnodig gebruik van antibiotica. Deze witblauwe runderen voldoen aanstrikte selectiecriteria zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er achter de schermen alles aan wordt gedaan om op de juiste manier de finishing touch aan dit vlees te geven. Dat gebeurt zowel door de juiste bereiding als door de eisen van de HACCP-kwalificering. Deze regels alleen zijn niet voldoende voor gegarandeerd het beste vlees.

Wij weten dat het vlees via onze werkwijze nog net die extra aandacht krijgt om tot het beste product voor onze klant te komen. Een absolute versgarantie, de zuiverste hygiëne en de beste bereiding.

Wij zorgen hiervoor en u proeft het!

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Antwan Diederen 12,5 jaar in dienst

Onlangs publiceerde Radar in hun relatiemagazine Echo een artikel over onze medewerker en hun cliënt Antwan Diederen. Hij is inmiddels de 5e jubilaris binnen slagerij Keldermann die al 12,5 jaar in dienst is.

Klik hier voor het magazine (Echo 52 - december 2015, artikel staat op pagina 18).

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Uw Slager Keldermann

Wijenweg 183
6446AL Brunssum
0455212497
0455212255

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit