Maaltijden, uit eigen keuken!

Geen zin of tijd om te koken? Uiteraard heeft Uw Slager Keldermann diverse kant en klare onderdelen voor een lekker maaltijd vers gegaard voor u klaar liggen. Wat dacht u van onze beroemde Oma's gehaktballen (ook lekker op de boterham!), lasagne, zuurvlees, bami en nog veel meer. 

Maar wij kunnen u nog meer bieden: ambachtelijk bereide koelverse maaltijden in één persoonsverpakkingen. En of u nog druk bent met uw gezin of werken waardoor u nauwelijks tijd heeft om een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel te zetten of het lastig voor u is om te koken vanwege leeftijd en/of u hulpbehoevend bent. Ons aanbod is geschikt voor jong tot oud! 
In onze winkel kunt u zelf een maaltijd samenstellen met ons dagelijks wisselend assortiment vers gekookte maaltijdcomponenten. Wij scheppen uw keuze ter plekke uit, sealen dit en u hoeft het thuis alleen nog op te warmen in magnetron of oven.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze bestelmaaltijden. Wekelijks kunt u kiezen uit 14 verschillende maaltijden die u via de winkel bestelt en ophaalt.

Assortiment bestelmaaltijden

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met het bereiden van verse kant-en-klaar maaltijden voor diverse (zorg-)instellingen en beschikken over de nodige ervaring. Deze maaltijden bieden wij ook via de winkel aan.
Wekelijk is er een gevarieerd assortiment van gerechten waarbij zowel internationale gerechten als streekgerechten zoals zuurvlees etc. vertegenwoordigd zijn en van "Hollandse pot" via de Oosterse keuken naar de Italiaanse keuken en meer. Door het gebruik van streng geselecteerde kwalitatieve en verse ingrediënten en de ambachtelijke bereiding zorgen ervoor dat vitaminen en smaak behouden blijven. De voedingsschijf van vijf vormt de basis voor onze maaltijden en nieuwe maaltijden, zodat gezond leven met onze maaltijden eenvoudig te realiseren is. Ook kunnen onze maaltijden uitgebreid worden met onze heerlijke zelfgemaakte soep. 

Seizoenen

De maaltijden worden aan het seizoen aangepast met o.a. salades in de zomer en stamppotten en maaltijdsoepen in de winter. Dit betekent dat er 4 verschillende periodes zijn van 13 weken met verschillende gerechten waarbij enkele 'hardlopers' in elke cyclus zitten.

Dieet wensen

Natuurlijk zijn de maaltijden ook verkrijgbaar in speciale (dieet-) wensen zoals 

  • NA (natriumarm)
  • VA (vetarm)
  • vegetarisch
  • gemalen

Bereiding

Beschikt u over een magnetron of oven? Dan is de bereiding van onze maaltijden heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u genieten van onze smaakvolle maaltijd!

EG-erkenning

Wij zijn in het bezit van een EG-erkenning van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) waardoor wij verder gaan dan alleen HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point, dit is een systeem voor het waarborgen van de voedselveiligheid). Zo laten wij bijvoorbeeld  diverse micro-biologische onderzoeken per jaar plaats uitvoeren van onze geproduceerde maaltijden.

Meer info

Wilt u meer info? Vraag naar de bestelformulieren in onze winkel of neem contact met ons op per telefoon of mail.