Maaltijden, uit eigen keuken!

Geen zin of tijd om te koken? Uiteraard heeft Uw Slager Keldermann diverse kant en klare onderdelen voor een lekker maaltijd vers gegaard voor u klaar liggen. Wat dacht u van onze beroemde Oma's gehaktballen (ook lekker op de boterham!), lasagne, zuurvlees, bami en nog veel meer. 

Maar wij kunnen u nog meer bieden: ambachtelijk bereide koelverse maaltijden in één persoonsverpakkingen. En of u nog druk bent met uw gezin of werken waardoor u nauwelijks tijd heeft om een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel te zetten of het lastig voor u is om te koken vanwege leeftijd en/of u hulpbehoevend bent. Ons aanbod is geschikt voor jong tot oud!

Assortiment

Wij bieden wekelijks een gevarieerd assortiment van gerechten aan waarbij zowel internationale gerechten als streekgerechten zoals zuurvlees etc. vertegenwoordigd zijn en van "Hollandse pot" via de Oosterse keuken naar de Italiaanse keuken en meer.Door het gebruik van streng geselecteerde kwalitatieve en verse ingrediënten en de ambachtelijke bereiding zorgen ervoor dat vitaminen en smaak behouden blijven. De voedingsschijf van vijf vormt de basis voor onze maaltijden en nieuwe maaltijden, zodat gezond leven met onze maaltijden eenvoudig te realiseren is. Ook kunnen onze maaltijden uitgebreid worden met onze heerlijke zelfgemaakte soep. Ook een nagerecht behoort tot de mogelijkheid.Uiteraard zijn deze maaltijden ook via de winkel verkrijgbaar.

Seizoenen

De maaltijden worden aan het seizoen aangepast met o.a. salades in de zomer en stamppotten en maaltijdsoepen in de winter. Dit betekent dat er 4 verschillende periodes zijn van 13 weken met verschillende gerechten waarbij enkele 'hardlopers' in elke cyclus zitten.

Dieet wensen

Natuurlijk zijn de maaltijden ook verkrijgbaar in speciale (dieet-) wensen.

Bereiding: Beschikt u over een magnetron of oven? Dan is de bereiding van onze maaltijden heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u genieten van onze smaakvolle maaltijd!

Wij draaien op Midmid