Over ons


Uw Slager Keldermann

U weet dat als vee goed verzorgd is ook een hogere kwaliteit vlees aflevert. Daarom hechten wij veel waarde aan dierenwelzijn.

Zo is ons varkensvlees afkomstig van PQA (Porcs Qualité Ardenne,www.pqa.be) waar varkens lekker in de buitenlucht leven i.p.v. nauw bemeten hokjes, is ons kippenvlees afkomstig van Gildehoen (www.gildehoen.com) en werken we met 'Keurig' rundvlees. Het kwaliteitslabel 'Keurig' is streng gekeurd Ardens witblauw rundvlees van topkwaliteit, met aandacht voor voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid. Een bijzonder smaak, volle vleessoort met een fijne structuur. De dieren hebben veel leefruimte en worden groot gebracht zonder onnodig gebruik van antibiotica. Deze witblauwe runderen voldoen aanstrikte selectiecriteria zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er achter de schermen alles aan wordt gedaan om op de juiste manier de finishing touch aan dit vlees te geven. Dat gebeurt zowel door de juiste bereiding als door de eisen van de HACCP-kwalificering. Deze regels alleen zijn niet voldoende voor gegarandeerd het beste vlees.Wij weten dat het vlees via onze werkwijze nog net die extra aandacht krijgt om tot het beste product voor onze klant te komen. Een absolute versgarantie, de zuiverste hygiëne en de beste bereiding.

Wij zorgen hiervoor en u proeft het!


Lid van Vereniging van Meesterslagers

Michel Keldermann is lid van deze vereniging die enkel uit de besten uit de slagersbranche bestaan. Slagers die de titel Meesterslager mogen dragen, hebben hun uitmuntende expertise in de Nederlandse slagerswereld geclaimd.