Partycatering

Iets te vieren en geen zin om zelf te zorgen voor het eten? Bij ons bent u aan het goede adres voor party catering, ook voor bedrijven.Door de combinatie van slagerij en traiteur en jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige kennis en kunde om ervoor te zorgen dat uw buffet het stralende middelpunt van uw feest wordt.

Wij hebben een folder met heerlijke buffetten en hapjes. In deze folder hebben wij een aantal suggesties opgenomen. Uiteraard kan elk van deze buffetsuggesties aangepast worden naar uw smaak en specifieke persoonlijke wensen en eventueel verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een heerlijk dessertbuffet. Natuurlijk kunt u ook voor een diner kiezen i.p.v. een buffet. In overleg met u wordt een heerlijk 3- of 4 gangenmenu opgesteld welke door ons met de grootste zorg en aandacht bereid wordt en bij u thuis geserveerd wordt.

Bedrijfscatering

Ook voor bedrijven is Uw Slager Keldermann het juiste adres. Een feestelijke lunch aan stijlvol gedekte tafels of wilt u een meer informele invulling waarbij de lunchgerechten in buffetvorm gepresenteerd worden. Van eenvoudige pistolets tot luxe belegde broodjes eventueel aangevuld met een smakelijk kopje soep. Of wat denkt u van heerlijke saucijzenbroodjes of een pasteitje met kippenragout. Uiteraard allemaal uit eigen keuken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij verzorgen ook borden en bestek indien gewenst.Bedrijfsfeest/receptie

Uw Slager Keldermann verzorgt graag uw koude of warme lunch (of beiden natuurlijk), receptie (met of zonder bediening) of diner/(lopend)buffet. Het is zelfs mogelijk om ons het volledige feest of evenement te laten regelen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Onze buffetsuggesties

Wij draaien op Midmid